Roskilde Festival: Modest bragte rocken til Rising

0

Aarhusianske Modest skød denne tirsdag eftermiddag igang med deres rockede lydbillede, og beviste lige dér under den høje sol, at god rock aldrig skal undervurderes.

Modest har en meget alsidig lyd, og mestrer både det melankolske og energiske. Derfor varierer deres numre en del og man fik som publikum mange forskellige indtryk igennem den 45-minutter lange koncert. Koncertens første nummer “Dugout” var en god og energisk start, imens der igennem settet også var plads til helt nye og tungere numre, som på imponerende vis banede vejen for de mere dæmpede sange.

Bandets fremførte musikken utrolig flot, og omend forsanger Julius Lykkes vokal ikke altid var helt ren, så kunne man tydeligt mærke de 4 aarhusianske drenges selvtillid og energi stige som koncerten skred frem.

Modest beviste også hvor seriøst de hver især tager deres respektive instrumenter, og især de instrumentale passager er blandt koncertens højdepunkter.

En helt igennem smuk og melankolsk fremførelse af nummeret “Pride” sluttede en god koncert perfekt af, og i stil med resten af koncertens sparsomme mængde af snak, blev der takket simpelt af fra bandets side.

Del.

Kommentarer er slået fra.