Scarlet Pleasure – “Under The Palm Trees”

0

http://vahidsport.com/pltyte/factore/9949 Den fremadstormende danske trio Scarlet Pleasure, er ude med den sommerlige single “Under The Palm Trees”.

go

site de rencontres d'artistes Scarlet Pleasure, som tæller Emil, Joachim og Alexander har været svære at undgå her i foråret. Den yderst succesfulde førstesingle “Windy” er blevet spillet flittigt de fleste steder, inkl. de mange koncerter, som drengene har spillet.

http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-demo-version&be7=8b Trioens både funky, soulede og noget udanske lyd, har bidt sig fast i de danske lyttere, og det er bestemt også halvsvært ikke at lade sig rive med af den nye single, som med et strejf af 90’ernes sexfikserede R&B, for alvor byder sommeren velkommen.

https://www.tuseguro.com/kambjasie/2889 Første gang jeg selv faldt over Scarlet Pleasure, var med den akustiske version af nummeret “Venus“. Dér skete der altså noget med dansk musik. Popgenren får en solid genoplivning med denne lyd, og både melodisk og lyrisk viser Scarlet Pleasure stort overskud.

here Hold godt øje med de her drenge!

http://adamsisco.com/?mikity=rencontres-gamer&ac4=12 Senere på måneden kan Scarlet Pleasure opleves i Lille Vega i København og på HQ i Århus, ligesom du også vil støde ind i dem på Smukfest, Danmarks Grimmeste og Nibe Festival.

here Lyt til “Under The Palm Trees” her, og nyd den flotte lyrikvideo. Følg desuden bandet på Facebook.

Del.