Smuk, inderlig og ærlig R&B fra Karl William

0

Et af de helt store nye talenter i øjeblikket, må siges at være danske Karl William. Nu er den spirende sanger ude med førstesinglen “Foruden At Forgude” fra hans kommende EP.

Lige siden jeg hørte debut-EP’en 1. Sal fra 2013, og i særdeleshed nummeret “Kostumeramt“, har jeg været vild med det rødhårede Aarhus-talent. Sjældent har man hørt en så silkeblød og fantastisk vokal, som Karl William leverer, i hans både ørehængende, gennemførte og smukke numre.

Karl William er en del af det unge musikkollektiv Hukaos, der består af sanger, sangskriver og producer Tais, sanger og rapper Louis Rustum samt producer-duoen Carl Barsk og Mathias Lion, bedre kendt som Orbit Crew. De er alle på vej med ny musik, og holdet er både stærkt og nytænkende.

“Foruden At Forgude” er førstesinglen fra den kommende nye EP der lander til maj, og nummeret afslører en alsidig og inderlig kunstner. Karl skildres i det mørke og, til tider, forvirrende natteliv, og selvom nummeret har dystre undertoner, bevarer det samtidig også denne smukke melodiske karakter, som det spirende talent i sandhed mestrer.

Karl William går en spændende og travl tid i møde, hvor han både agerer opvarmning for Mø på hendes turné, samt kan opleves på et hav af festivaler til sommer, bl.a. Roskilde, Offspring, Spot, Musik i Lejet og Öresundsfestival.

Med en fabelagtig debut-EP bag sig, og en førstesingle af denne karakter fra den kommende, er Karl William en man skal holde øje med.

Se og hør nummeret “Foruden At Forgude” herunder.

Del.

Kommentarer er slået fra.