Smuk pop-debut fra Kleo

0

follow link Bag soloprojektet Kleo finder man den 25-årige sangerinde, musiker og sangskriver Alexandra Kleo Christensen, som lige nu er aktuel med debutsinglen “Magic”.

http://hongrie-gourmande.com/frensis/5200

top annonces 72 rencontres femmes Oplært i klassisk klaver med en forkærlighed for alternativ rock træder Kleo nu ind på den danske musikscene, med hendes nyfortolkede popunivers.

click here Det hele startede i teenageårene hvor bibliotekets inventar af rock CD’er – og noder flittigt blev lånt med hjem, og transporttiden til gymnasiet foregik med Nirvana og Pink Floyd i ørene. Det blev mødet og venskabet med producer, sangskriver og pladeselskabsejer Ocean Thomsen, som gav anledning til at prøve kræfter med popmusikken.

enter site Ud fra erfaringerne med rock og klassiske klaverballader springer debutsinglen “Magic”, som præsenterer et atmosfærisk lydbillede i et poppet univers.

http://www.tsv-warthausen.de/prikotre/1429 Om “Magic” fortæller Kleo:

http://biblioteka-chrzastowice.pl/marysja/7620Jeg blev inspireret af følelsen af at være i et usundt forhold, hvor den til tider magnetiske tiltrækning, der kan være mellem to mennesker, gør, at man i sidste ende udligner hinanden. Den der total opslugende og udslettende følelse, der nærmest virker magisk og overnaturlig.”.

flirt homme Nummeret er skrevet og produceret af Kleo selv.

mujeres solteras panama Lyt til “Magic” på Spotify herunder, eller klik HER.

source url

Del.

dating site north east Kommentarer er slået fra.