Smuk pop-debut fra Kleo

0

Bag soloprojektet Kleo finder man den 25-årige sangerinde, musiker og sangskriver Alexandra Kleo Christensen, som lige nu er aktuel med debutsinglen “Magic”.

Oplært i klassisk klaver med en forkærlighed for alternativ rock træder Kleo nu ind på den danske musikscene, med hendes nyfortolkede popunivers.

Det hele startede i teenageårene hvor bibliotekets inventar af rock CD’er – og noder flittigt blev lånt med hjem, og transporttiden til gymnasiet foregik med Nirvana og Pink Floyd i ørene. Det blev mødet og venskabet med producer, sangskriver og pladeselskabsejer Ocean Thomsen, som gav anledning til at prøve kræfter med popmusikken.

Ud fra erfaringerne med rock og klassiske klaverballader springer debutsinglen “Magic”, som præsenterer et atmosfærisk lydbillede i et poppet univers.

Om “Magic” fortæller Kleo:

Jeg blev inspireret af følelsen af at være i et usundt forhold, hvor den til tider magnetiske tiltrækning, der kan være mellem to mennesker, gør, at man i sidste ende udligner hinanden. Den der total opslugende og udslettende følelse, der nærmest virker magisk og overnaturlig.”.

Nummeret er skrevet og produceret af Kleo selv.

Lyt til “Magic” på Spotify herunder, eller klik HER.

Del.

Kommentarer er slået fra.