Snavs klar med ny single og tour i Australien

0

Den efterhånden yderst velkendte danske trap-producer Snavs har haft stor succes med musikken, og 2016 byder bl.a. på en tour i New Zealand og Australien.

Som opfølger til det seneste udspil “Time”, som fik verdensomspændende opmærksomhed fra nogle af de største DJs og producere, heriblandt Martin Garrix, er Snavs nu klar med singlen “Into The Wild”, hvor Sebastian Lind er med på vokalen. Nummeret udgives, ligesom “Time”, igennem det anerkendte elektroniske pladeselskab Monstercat, som også arbejder med dansk/svenske Pegboard Nerds.

Tour i New Zealand og Australien
“Into The Wild” bliver også udgivet som optakt til hele 9 shows i New Zealand og Australien, hvor Snavs skal spille dels som headliner og dels som en del af Hulabaloo tour med bl.a. verdensstjernen Xzibit.

2016 lader til at blive et travlt år for den talentfulde producer, som netop har underskrevet kontrakt med det amerikanske booking agentur Circle Talent Agency, der er et af de dominerende agenturer indenfor elektronisk musik.

Selvom koncerterne er mange i udlandet, bliver Danmark dog ikke glemt. D. 25. Marts kan Snavs opleves til natkoncert på Rust, imens han også kan opleves på en håndfuld festivaler.

Lyt til “Into The Wild” her.

Del.

Kommentarer er slået fra.