SOUND-TJEK lige op for det her initiativ!

0

Gimle SOUND-TJEK er centreret omkring spillestedet Gimle i Roskilde, og består af en masse dejlige mennesker, som frivilligt booker, arrangerer, producerer og afvikler koncerter med nye og spændende kunstnere.

Kan det blive meget bedre? Hvis man ligesom Lytter.dk elsker vækstlaget indenfor dansk musik, og har et nysgerrigt øre, så er det her super fede initiativ virkelig værd at tjekke op for.

Hele projektet oser selvfølgelig af byen Roskilde, og SOUND-TJEK skriver jævnligt om hvad der sker i Roskilde Musikby, og om hvad der sker på Roskildes fede spillesteder, bl.a. Paramount, hvor arrangementer som fx Got Jamn, ligeledes fokuserer på undergrunden.

Koncerterne afholdes jævnligt, og der er som sagt rig mulighed for at opleve ny og up-coming musik. Der bliver sågar afviklet en SOUND-TJEK Festival som i år kører fra d. 10. – 12. maj, hvor du bl.a. kan opleve Carlis, Helmet Compass, Henrik Koefod og P6 BAS’ egen Pelle & Crew. Om torsdagen kommer Musikparlamentet forbi, hvor der vil være en paneldebat om vækstlaget, som rundes af med musik og rig mulighed for at netværke.

soundtjekfestival

Jeg synes det er mega fedt, at noget så gennemført og aktuelt, kan stables på benene af frivillige, der udelukkende gør det for musikkens skyld. Det her initiativ fortjener helt sikkert et ordentligt klap på skulderen, og Lytter.dk vil uden tvivl være at finde til arrangementerne!

På Facebook kan du både hoppe forbi Gimle SOUND-TJEK og SOUND-TJEK Festival ’12 – Jeg håber vi ses!

Del.

Skriv en kommentar