Spillemændene fortæller historier med deres musik

0

Spillemændende mestrer historiefortælling, og når de kombinerer det med deres melankolske og dystre lydunivers, skabes der magi.

Den københavnske sekset er ude med debut-EP’en “Spillemandsbogen”, som er en imponerende blanding af jazz, vise, folk og rockmusik.

Musikken fanger utrolig meget og i front finder vi den dygtige barytonsanger Nicolai Elsberg, som tryllebinder lytterne med sin stærke vokal. Instrumenteringen er som skabt til den dybe røst, og komplementerer den meget stemningsfulde lyd, som bliver løftet af et tekstunivers der både er simpelt og ligetil, men samtidig utrolig nærværende, ukrukket og originalt.

Det går absolut fremad for Spillemændene, og efter deres koncert på årets SPOT Festival, fik de en henvendelse om at spille på Roskilde Festivalen, hvor Gloria-scenen blev indtaget af københavnergruppen.

Det er speciel, men også utrolig fascinerende musik, som er en oplevelse at lytte til. En stille stund i selskab med Spillemændene, er en sikker vinder.

Find Spillemændene på Facebook.

Herunder kan I se og høre nummeret “Man Kan Ikke Bare Stå Og Se På Jorden Gå Under” fra debut-EP’en, samt se lidt billeder af den flotte “Spillemandsbog”:

spillemand1

spillemand2

spillemand3

spillemand4

Del.

Kommentarer er slået fra.