Stærkt tiltag fra SPOL OP! og Sorte Får Medier

0

Hvis du ikke kender SPOL OP! og Sorte Får Medier, kan jeg fortælle, at de er populære danske hiphop-blogs, som absolut fortjener et besøg.  Parterne er nu gået sammen i et projekt der handler om at samle en flok nye rappere, og optage en række cyphers, hvor de hver især viser hvad de kan.

Blogs er efterhånden begyndt at blive rigtig vigtige for dansk musik, og specielt den som eksisterer i undergrunden. Folk respekterer blogsene, og mange af dem har tonsvis af læsere og masser af projekter igang. Vi har senest set det med en af de største, nemlig DrozDailySteezin, som med projektet 2012’s Steezin MC’s, hjælper en håndfuld nye danske rappere frem.

Lytter.dk elsker vækstlaget, og derfor også projekter som disse. Initiativerne som blogsene tager er mega fede, og man kan tydeligt mærke, at der ligger masser af ambitioner bag.

SPOL OP! og Sorte Får Medier har planer om at udgive 4 cyphers om året, med 20-30 rappere i hver, og nu er den første cypher-serie altså landet. Konceptet er helt sikkert værd at tjekke ud, og man kan også se frem til vers fra et par velkendte ansigter.

Elsker I hiphop, kan det absolut anbefales at hoppe forbi SPOL OP!, Sorte Får Medier og DrozDailySteezin. De gør det virkelig godt!

Se de 3 videoer i den første cypher-serie herunder:

Del.

Kommentarer er slået fra.