Storbydunkle sange fra Moerch

0

quotes para solteros Bag soloprojektet Moerch finder vi Carsten Mørch-Bentzen, som igennem et mørkt, poppet og elektronisk lydbillede, skifter mellem det intime og det storslåede.

cherche homme italien pour mariage

cafesalud citas en linea armenia Mange kender muligvis Carsten fra midt-halvfemserne, hvor han var sanger for hiphop-trioen Hvid Sjokolade. Der er dog sket meget i hans liv siden, og netop denne tid, med både en vens død, fødslen af 2 sønner og alderens indtog, endte som brændstof for denne nye musikalske udfoldelse.

site de rencontre gratuit koweit Og en udfoldelse er det bestemt. Debut-EP’en One udkom i slutningen af april, og præsenterer et udtryksfuldt, mørkt og nærmest manisk lydbillede, hvor man virkelig fornemmer en stor kreativ udfoldelse.

site de rencontre homme divorcé I et væld af stærke hooks, cool grooves og eventyrlige arrangementer, hersker der en trang til at komme ud med noget, hvilket især både kan høres og ses i førstesinglen “Where Is The Love?”, hvor en visuelt exceptionel flot video, skaber fundament for en flot udgivelse.

bares para conocer chicas en buenos aires Nummeret kom bl.a. i rotation på P6, og figurerede som årets officielle CPH:PIX-sang.

le bon coin rencontre 974 Moerch er et interessant projekt, som bestemt er værd at holde øje med.

go to website Følg Moerch på Facebook og hør nummeret “Where Is The Love?” herunder.

her latest blog Nyd desuden den imponerende video lavet af Jacob Lyngsø Andersen.

a knockout post

Del.

Kommentarer er slået fra.