tais. udgiver video og ny EP

0

http://beachgroupcommercial.com/?kachalka=cambio-euro-dollaro-forex-tempo-reale&18f=25 Du kender måske ikke sangeren og produceren .tais, men du har med stor sandsynlighed hørt hans musik. Som en del af hukaos, der også inkluderer medlemmer som Karl William og Thøger Dixgaard, har tais. arbejdet sammen med artister som Sivas, Kesi og Lord Siva, og stået på de største scener landet over. Nu er tais. klar til selv at være i fokus med EP’en [sic].

quiero conocer chica por internet

see url Igennem 7 numre viser tais. præcis hvorfor han er relevant, både for den danske såvel som den internationale musikscene. Hans udtryksrige vokal samt stemningsfulde og atmosfæriske produktioner danner en fantastisk ramme omkring hans talent for sangskrivning.

http://katietraxler.com/?vuiowew=rencontres-parlementaires-agir-pour-le-climat&659=08 Når man hører musikken kan det være svært at forstå, hvorfor langt flere ikke kender til tais. i den brede offentlighed. Det ligger der dog et par tanker bag.

follow linkJeg har brugt min energi på at producere musik, som jeg kan lide det. Det er tit de melodier, der dukker op i ens hoved, uden at man tænker over det, der viser sig at være de bedste. Det har jeg prøvet at få frem ved ikke at overtænke det og bare gøre det, der kommer naturligt til mig“, forklarer tais. og fortsætter:

http://documentalqueridowatson.es/pizdyhov/10859Der er så meget musik derude nu, at det er svært at få plads til detaljerne. Jeg vil hellere lave noget, der ikke råber så højt, men som til gengæld er mere behageligt og holdbart i længden. Noget man kan høre i baggrunden en hel dag, men også fordybe sig i og dykke ned i detaljerne.“.

mon copain est inscrit sur un site de rencontre tais. har selv valgt nummeret “just enough” som førstesingle:

online matchmaking australia “just enough. handler om at holde fast, selvom man godt ved, at man burde give slip. Den handler om det limbo, man befinder sig i, når man holder fast i et forhold med det yderste af fingerspidserne, og man ikke kan se klart, før man har taget springet og givet slip. Man må aldrig elske noget, bare fordi man er bange for at miste det, og det er essensen af just enough“, forklarer han.

go site Nummeret “through.” har også fået en god portion opmærksomhed i de seneste dage, da der netop er udkommet en musikvideo til nummeret skudt af Rasmus Rørbæk, som også tidligere har arbejdet sammen med hukaos-holdet.

http://acepackinternational.com/?primre=agence-de-rencontre-tiilt&b6e=75 “Videoen afbilder to forskellige verdener – verden som vi kender den, og en ”drømmeverden”, skudt i Den Dominikanske Republik – så der er en dobbelthed i videoen, som matcher tekstuniverset rigtig godt“, fortæller tais.

conocer chicas italianas Se videoen til “through.” herunder og lyt til [sic] HER.

mujer busca hombre en chicago

Del.

Kommentarer er slået fra.