The F!x imponerer fra scenekanten

0

site de rencontre kazakhstan Når man hører musik med gode gammeldags instrumenter og en kvindelig vokal, så er man næsten solgt. The F!x leverer en velklingende omgang rock-pop-funk-hidsigt-glad-groovy baby – som de så fint beskriver det.

you could try this out

souper rencontre 60 ans et plus Når forsanger Johanne “Joey” Jørler-Plaschke begynder at synge, går det op for én, hvorfor det her band er så fantastisk live. Deres lyd formår at være både klassisk og nuanceret, og gruppen har allerede spillet flere steder rundt omkring i landet, bl.a. som hovednavn på Forbrændingen, hvor Moscow Streetkids var med som opvarming.

ligar gratis para telefone fixo Bandet besidder en imponerende alsidighed, og der er ingen grænser for hvad de kan præstere.  Man kan næsten fornemme hvor fedt de har det med at lave musik sammen, og deres overskud skinner tydeligt igennem.

look at here Man skal bestemt ikke undervurdere The F!x, og bandet kan følges på Facebook.

http://makse.com/?kremel=father-and-daughter-dating-each-other&864=e5 Herunder kan man få en forsmag på, hvad de 4 medlemmer kan levere fra scenekanten, og det er ikke småting, når I.O og Zeyn fra Moscow Streetkids er med:

iq option pareri

my latest blog post

http://www.fbtaudio.co.uk/?mirta=facebook-rencontre-celibataire-gratuit&3c1=41

go right here

Del.

Kommentarer er slået fra.