The Green Lives leger fangeleg med naturens toner

0

Hvordan beskriver man lyden af naturen? Et godt bud vil absolut være det danske band The Green Lives, som med deres debut-EP, har fået en solid fod indenfor, på den danske musikscene.

Netop naturen og de glade toner fra en usandsynligt lækker forårsmorgen, beskriver på sin vis lyden fra det århusianske band. Debut-EP’en “The Green Lives” indeholder 5 numre, som formår fange den stemning og sjæl, som musikken i høj grad indeholder. Det er glad musik. Lækker musik.

The Green Lives består af medlemmerne Mark Christiansen, Jens-Ulrik Kleemeyer, Andreas Mandrup, Johannes Bech og Kasper Frost, og i 2009 kunne de opleves på SPOT Festival, hvor kvintetten spillede en anmelderrost koncert. Siden da har bandet arbejdet hårdt med at udfolde talentet, og foruden de klassiske instrumenter som guitar, bas, trommer og klaver, kan man på debut-EP’en, også nyde tonerne af mandolin, marimba, klokkespil, orgel, fløjte og harmonika.

De instrumentale muligheder, kombineret med den blide vokalharmoni, lukker op for et hav af detaljer, som man tydeligt mærker, når man lytter til musikken. Som bandet selv siger, så har de styret udenom ting som distortion, backtrack og andre digitale effekter, for netop at opnå en så direkte lyd som muligt.

Beslutningen har resulteret i en meget umiddelbar og simpel lyd, som stadig formår at være fyldt med nuancer.

Pladen er absolut en lytter værd, og kan bl.a. høres på Spotify. Følg desuden drengene på Facebook og her på Lytter.dk.

Del.

Kommentarer er slået fra.

Lytter.dk opdateres ikke med nyt indhold pt. Det nuværende indhold forbliver online.Læs mere