ThrKngs – The Ouverture

0

Den danske elektroniske techrock-trio ThrKngs slipper nummeret “The Ouverture”, som forsmag på gruppens andet studiealbum, der forventes ude i maj 2016.

Henover 6 instrumentale minutter fyldt med synths og hurtige basgange, er “The Ouverture” en hyldest til årets komme, en hyldest til håbet om fremtiden, en hyldest til begyndelsen.

Den instrumentale kadence stammer fra det selvbetitlede og roste debutalbum fra 2015, og med afsæt i N.F.S. Grundtvigs børnesalme De Hellige Tre Konger (1810), der siden blev redigeret og omdøbt til Dejlig er Den Himmelblå, låner The Ouverture fra melodien (C.E.F. Weyse, T. Laub, J.G. Meidell) til salmen og udelader tekst og vokal fuldstændigt.

ThrKngs leverer techno og dance, der tilføres elementer fra elektrorock og syre i en mørk natklub ramme, og selvom gruppen stadig er relativt ny, er de 3 medlemmer ikke helt nye på den danske musikscene. Trioen består af FuceLee (Phong Le-Tran) på keys, Le-Shingara (Minh Le-Shingara) på trommer og Budiansky (Thomas Hyllested Shingara) DJ og fortolker, og skulle man genkende navnene, er det ikke så underligt. Alle 3 er nemlig tidligere medlemmer af bandet IGNUG, som vandt P3’s KarriereKanonen i 2010.

Gruppen har både ageret opvarmning for Mads Bjørn på Vega samt spillet til Musik I Lejet, Roskilde Festival og Glimps Festival i Belgien.

Lyt til “The Ouverture” på Spotify:

Del.

Kommentarer er slået fra.