Tigerspring om producerteamet Yo Mighty!: “Vi aner ikke hvem de er”

0

Det anonyme producerteam Yo Mighty! er netop debuteret med singlen “We Are Mighty”, og nummeret har allerede skabt en del røre i undergrunden.

Genremæssigt bevæger de sig indenfor alt fra big beat og break beat til electro og pop, og debutsinglen beskrives som en eksplosiv break beat dreven big beat mastodont med en helvedes masse power. Nummeret er både skævt, overraskende og blændende vanvittigt. Mange elektroniske virkemidler er i spil, og man kan tydeligt høre, at der leges med grænserne for det ørehængende og det eksperimenterende. En leg, som munder ud i et kaotisk og yderst interessant lydbillede.

Debuten foregik på den store internationale musikblog INDIE SHUFFLE, og musikken har bestemt potentiale. Den er dog ikke det eneste bemærkelsesværdige ved Yo Mighty!.

Projektet er nemlig meget hemmelighedsfuldt, specifikt omkring deres medlemmers identitet, og selvom det ikke er første gang, at man hører om anonyme producere, har dette nye producerkollektiv alligevel taget skridtet videre. Ikke engang deres pladeselskab Tigerspring er helt 100% sikre på hvem de er.

Om signingen siger de: ”De sender os færdige tracks, og så udgiver vi dem. Vi aner ikke, hvem fanden det er, for alt jeg ved, kunne det være min mor. De laver fed musik, så vi prøver ikke at stille så mange spørgsmål.”.

Yo Mighty! er bosat et ukendt sted i de Københavnske forstæder, hvor musikken produceres på en gammel PC med stjålne plugins. Meget mere ved vi ikke endnu. Vi ved dog, at musikken bestemt er et lyt værd.

Følg med i mystikken på Facebook, og se videoen til debutsinglen “We Are Mighty” herunder.

Del.

Kommentarer er slået fra.