Traditionel popcharme fra Daniel Kardyb

0

I et univers af charmerende og ørehængende pop, finder vi københavnske Daniel Kardyb, som skaber musik drevet af nysgerrighed og historier.

Jeg er personligt helt vild med musik, som kan stå alene. Ment på den måde, at den ikke prøver at være mere end den er, men blot vinder point på sin simplicitet og charme.

Her synes jeg Daniel klarer det fremragende, og selvom musikken er ganske traditionel, formår han alligevel at gøre den til sin egen. Hans lyse og følsomme stemme er som skabt til lyden af en guitar, og hans øre for de gode melodier, løfter bestemt potentialet.

Daniel debuterede i marts med EP’en “If Not A Song”, som gennem 6 sange viser, hvad han forsøger at gøre med sin musik. Nemlig at fortælle historier og beskrive de store ting han oplever, på grænsen mellem ungdom og voksenliv.

På klassisk og traditionel vis er Daniel Kardyb en kreativ sangskriver, dejlig musiker og en hyggelig tilføjelse til det danske vækstlag.

Følg Daniel Kardyb på Facebook og lyt herunder til undertegnedes favorit fra debut-EP’en, nemlig titelnummeret “If Not A Song”:

Del.

Kommentarer er slået fra.

Lytter.dk opdateres ikke med nyt indhold pt. Det nuværende indhold forbliver online.Læs mere