Twista gæster Gimle i Roskilde

0

Som en del af Twistas Livin Legend-tour, gæster Chicago-rapperen spillestedet Gimle i Roskilde d. 24. Februar. BoomBlastar leverer opvarmningen.

Med 598 stavelser på 55 sekunder er Twista stadig noteret i Guiness Rekordbog, som verdens hurtigste rapper. Den legendariske hiphop-stjerne har arbejdet sammen med folk som Kanye West, Tech Nine og R. Kelly, og i forbindelse med udgivelsen af hans nye EP, spiller han 2 koncerter i Danmark, hvor den eneste på Sjælland finder sted på Gimle.

Foruden en aften med amerikanske hiphop-toner, kan man også se frem til dansk rap på scenen, når BoomBlastar leverer opvarmningen. Det lokale hiphop-koncept har samlet en række danske rappere, som sikrer stemningen inden Twista træder på scenen.

Af de offentliggjorte navne kan der bl.a. nævnes Hakeem, som tager makkeren RH med. Hakeem er en del af Cannibal Records og fik plantet sit navn solidt i dansk rap med det massive hit “Aktivitet“. Lokale Fresco kigger også forbi sammen med kumpanen Dingo. Kender man bare en smule til freestyle og battle rap, vil Fresco klinge velkendt i ørene. Den spændende upcoming rapper Sultan Den Første er ligeledes blandt opvarmningen, og han er lige nu aktuel med singlen “Hvorhen“. Flere navne kommer løbende.

Dørene åbner kl. 19.00 med showstart kl. 20.00. Billetter kan lige nu købes via Gimle.dk. Tjek også eventet på Facebook.

Del.

Kommentarer er slået fra.