Uge 12: Kris Herman

0

saga dating service Den danske sanger og sangskriver er klar med dansk single og EP.

source

source url Igennem de seneste år er det blevet til over 500 koncerter, og fanskaren er kun blevet større. Dog har medierne ikke rigtig fået øjnene op for Kris Herman endnu, hvilket hans første dansksprogede EP Tættere Sammen samt en Danmarksturné, skal ændre på. Tekster om venskab og kærlighed kan opleves på EP’en, og den er især centreret omkring at turde at stå sammen i en tid, hvor fællesskabet nogle gange gisper lidt efter vejret.

http://www.hawkerucc.org/monaxinja/6702 Førstesinglen “Op Under Skyerne” byder på charmerende og ørehængende dansk pop, og handler om at give plads til de mørke tanker og følelser, der følger i kølvandet på et brud. Men kun for en tid. Smilet vender tilbage når bunden før eller siden er nået.

watch mon mari est inscrit sur des sites de rencontre Mere end 500 koncerter
Et så stort antal koncerter henover Danmarks spillesteder og festivaler virker måske underligt, når ikke mange har hørt om Kris endnu. Hvad der kan overraske endnu mere, er hans 11.000 fans på Facebook samt de mere end 3.500 billetter, som allerede er solgt til hans kommende turné. Hvem er denne mand, spørger man sig selv?

follow site Svaret er en århusiansk sanger og sangskriver, som igennem flere år har arbejdet og finpudset på sit håndværk. Et håndværk som indebærer ærlige og vedkommende tekster, viklet ind i et simpelt og ørehængende lydbillede. Kris Herman har nu fokuseret sit udtryk til et punkt, hvor han både musikalsk og menneskeligt fremstår fuldstændig klar i spyttet og ukompliceret.

http://www.tsv-warthausen.de/prikotre/2668 Den nye EP udkommer d. 1. april, og henover marts, april og maj, kan Kris Herman opleves følgende steder:

http://www.paperiandco.com/mikidis/5382 30. marts – Godset, Kolding.
06. april – Tobakken, Esbjerg.
07. april – Fermaten, Herning.
13. april – Posten, Odense.
19. april – Horsens ny teater, Horsens.
20. april – Train, Århus.
27. april – Sønderborghus, Sønderborg.
28. april – Paletten, Viborg.
17. maj – Skråen, Aalborg.
20. maj – Gimle, Roskilde.

interracial dating black community Se og hør den nye single “Op Under Skyerne” her.

dating websites for anime lovers

Del.

http://josiart.at/rete/5060 Kommentarer er slået fra.