Uge 15: Alvarado

0

Rapperen og sangskriveren Alvarado er snart klar med debut-EP’en Venusian, hvor både førstesinglen “Pressure” og den netop udgivne “Bad Boy$” har fået forrygende modtagelser.

Alvarado har noget på hjertet, og det hele foregår i en afslappet hiphop-stil, som hylder de legendariske 90’er vibes. Musikvideoen til den nyeste single “Bad Boy$” er sågar lavet som en autentisk ferievideo i bedste VHS-stil, og er optaget da hun for nyligt var i London, for at spille på det legendariske spillested Nambucca.

Milevidt fra hiphop anno 2016 skærer Alvarado, med det borgerlige navn Karla Alvarado, imponerende igennem, og hendes lyd er ligeså alsidig som den er autentisk. Stereotyper skal brydes, og alverdens regler om hvordan man skal se ud, lyde og opføre sig, blot fordi man er en kvinde, kommer på noget af en prøvelse. Venusian bliver bekræftelsen på tankegangen, og EP’en beskrives især som stolthed vs. etiketter.

Kom til Danmark som 10-årig
Karla har rødder i El Salvador, og boede som barn i USA før hun kom til Danmark som 10-årig. Opvæksten var ikke altid lige let, og var især fyldt med begrænsninger. Rapmusikken endte med at blive den store interesse, og det var allerede som teenager, at Karla trådte på scenen første gang.

Hun blev senere en del af drum & bass-miljøet, hvor hun både var på tour og spillede til mange events i København som MC sammen med crewet fra CART. Her optrådte hun både på de største københavnske spillesteder og på Roskilde Festival.

Kærligheden lå dog til rappen, og da savnet blev for stort, vendte Karla tilbage til favoritgenren. Hun fortsætter hvor hun slap, og det lover allerede godt.

Indtil debut-EP’en udkommer på CART records d. 21. april, kan man varme op med de 2 udgivne singler. Se og hør dem herunder.

Del.

Kommentarer er slået fra.