Uge 19: Ny Sensei

0

Den danske duo Ny Sensei består af produceren Frej Levin og rapperen/sangeren Rasmus Nørgaard, og sammen skaber drengene en imponerende og ørehængende poplyd, som emmer af 2016.

Det er ikke altid at man finder meget information om de nyeste danske artister netop nu, og det er også tilfældet her. Ny Sensei er helt nye på den danske musikscene, og selvom man ikke finder meget information om drengene, så taler deres musik heldigvis fremragende for sig selv.

Førstesinglen “Ikk’ Stress” lagde grobund for et spændende lydbillede som drager paralleller til noget af det mest populære musik derude lige nu, dog stadig med sin helt egen vibe. Producer Frej Levins tilbagelænede og atmosfæriske beats skaber det perfekte fundament for rapperen/sangeren Rasmus Nørgaards dybe røst.

Duoen er lige nu aktuel med den nye single “Kl. 6”, der igen bekræfter en lyd med potentiale i både radioen og på scenen. Det skal blive spændende at høre meget mere til Ny Sensei i fremtiden, og forhåbentlig venter der en udgivelse inden længe.

Del.

Kommentarer er slået fra.