Uge 21: Semih Yetkin

0

I denne uge er fokus rettet mod den unge danske rapper og sanger Semih Yetkin, som lige nu for alvor er igang med at etablere sig på den danske musikscene.

Semih er opvokset i Charlottenlund og hans tyrkiske baggrund har til tider splittet meningerne i hjemmet. En mand med to identiteter, hvor tilstedeværelsen synes at anskue ham som fremmed, uanset om han er i Danmark eller Tyrkiet.

Igennem musikken fortæller Semih historier, og hans lyriske evner ligger på et af den slags niveauer, hvor man er nødt til at stoppe op og lytte med. Samtidig både rapper og synger Semih, og selvom mange vil mene, at han lyder umiskendeligt meget som L.O.C, så viser tidligere numre som “Hvorhen”, “Det Værd” og “Perfekte” hans store musikalske alsidighed.

Semih Yetkin er lige nu aktuel med singlen “Problem”, og hans lyd lader til at have fundet sig til rette hos danskerne. Han er på manges læber i øjeblikket, og fremtiden ser lys ud for det unge talent. Semih er en del af pladeselskabet Black Label Records, både som artist og Creative Director.

Se og hør “Problem” her.

Del.

Kommentarer er slået fra.