Uge 22: Ares

0

Ares er en ny elektronisk popduo fra København bestående af Line Mortensen på synth og Louise Væver Andersen på vokal. De har netop udgivet deres første single “Change Your Mind”, og der skulle ikke mere til, for at fange vores opmærksomhed.

Pigerne skriver og producerer selv alt musikken, og det var i 2015 at de besluttede at forme duoen Ares. Førstesinglen fik en rigtig god modtagelse og sikrede dem hurtigt en 1. plads på den elektroniske liste i iTunes.

De engelsksprogede tekster kredser om ungdommelige frustrationer, kærlighed og frihed, imens musikken kombinerer den melankolske pop med catchy og simple melodier. En bemærkelsesværdig ting ved musikken er evnen til at eksperimentere med kombinationen af den elektroniske genre og popmusik.

De mørkere sider af poppens univers bliver udforsket, og især Louise Væver Andersens vokal løfter hele lydbilledet op til et niveau, hvor selv de helt etablerede elektroniske navne bør lytte med. De formidabelt producerede synths fra Line Mortensen fuldender musikken, og sammen skaber de noget helt unikt.

Det solide første udspil fra Ares giver kun én lyst til mere. Lyt til “Change Your Mind” her.

Del.

Kommentarer er slået fra.