Uge 25: Klub 27

0

Det nye danske garagerockband Klub 27 får pladsen som denne uges lytter.

Bag Klub 27 finder man Christian Guldborg Skotte (Producer/Guitar) og Haruna James Wasajja (Tekst, Vokal), og drengene har sammen skabt en unik lyd, der blander ungdomsenergisk og psykedelisk 60’er-rock med en rappers flow. Rap-segmentet tilhører i dette tilfælde Haruna, som mange måske bedre kender fra hans tidligere kunstnernavne Peacefull James og NEGEREN.

Mange ville sige, at genreskiftet fra rap til rock er noget drastisk, men sammen med Christian, som står for produktionen og guitarspillet, er drengene godt på vej til at bringe en legendarisk lyd tilbage. Christian havde været meget inde i rocklyden i et par år, og efter at have arbejdet sammen på et par rap-projekter, lavede drengene deres første psyk-rock nummer. Vi er ovre i det 60’er-inspirerede univers, med larm, råben og flyvende trommestikker, som bliver smukt komplementeret af danske tekster, der taler direkte til dig. Musikken er generelt meget vedkommende og charmerende, og det er svært ikke at blive revet med.

Live bliver drengene hjulpet af 3 yderligere dygtige musikere, nemlig Daniel Brandt (Bas), Niclas Danielsen (Guitar) og Simon Rossen (Trommer). Bandets blot 2. koncert blev spillet på dette års Spot Festival, men efterfølgende har Klub 27 bl.a. spillet en rost koncert på Ideal Bar, VEGA, til KarriereKanonen Showcase.

Klub 27 er lige nu blandt de 8 udvalgte i dette års KarriereKanonen, og drager snart mod Smukfest, hvor konkurrencen skal afgøres. Både Christian og Haruna er førhen nået langt i konkurrencen, hvor Haruna var blandt de 12 udvalgte som Peacefull James, og Christian producerede for bandet Haven Morgan, der vandt konkurrencen tilbage i 2006.

Klub 27 har ikke meget musik ude i øjeblikket, men nummeret “Hallo” fik i den grad KarriereKanonens jury op af stolen – og med god grund. Målet er at blive udødelig, og Klub 27 foreslår, at man følger deres forsøg.

Lyt til “Hallo” HER.

Del.

Kommentarer er slået fra.