Uge 45: THE ROSA

0

THE ROSA er navnet på et soloprojekt startet af den 20-årige danske sangerinde, sangskriver og producer Rosa Strandfort.

Rosa udkom med hendes debut-EP Let Go i februar, som bl.a. er blevet delt på flere amerikanske blogs samt spillet på internetradio i USA og Frankrig. Også danske KarriereKanonen har haft Rosa i kikkerten, og hun er lige nu aktuel med sin nye single “Love Me Back” fra hendes kommende EP, der udgives d. 5. November på hendes eget label Fort Entertainment.

Musikken bevæger sig i den soulede pop-genre, og “Love Me Back” er skrevet, produceret og indspillet af Rosa selv, som udover at være en altmuligkvinde i studiet, også ligger inde med en vokal der fylder hele rummet. Rosas stemme har spændende rå elementer og attitude, og besidder samtidig en autencitet, som er imponerende fra en blot 20-årig artist.

Kunstnernavnet THE ROSA er inspireret af den zone Rosa kommer i, når hun spiller musik. Energien i rummet ændrer sig og det handler pludselig mere om “det” end hende selv. Musikken skal have dybde og få folk til at føle noget, og det kommer ud af en livslang passion for musik.

Lige nu arbejdes der på den kommende EP, som bliver en opfølgning på den første EP Let Go. Derudover er der planer om koncerter, så musikken kan få nyt liv på scenen.

Musikken finder du bl.a. på iTunes og Spotify. Lyt til “Love Me Back” på SoundCloud herunder.

Del.

Kommentarer er slået fra.