Uge 8: Tobias Rahim

0

Mange kender ham måske bedst som Grande i den succesfulde reggaeton-duo Camilo og Grande, men nu er Tobias Rahim klar med soloprojekt og debutsingle.

Med et broderskab for livet, store hits og et utal af lærerige oplevelser i bagagen, springer den forhenværende Grande nu ud i sit eget personlige projekt. Inspirationen kommer ud af mangfoldighedens komplekse individer, og musikken vil være nærværende og fængende, imens især teksterne vil dykke ned i dybere emner.

Der er en tendens til at generalisere og sætte mennesker i bås. Jeg kan godt lide at tale med folk og forstå det individ, der gemmer sig indeni os alle. Det er historierne og de mange fortolkninger af virkeligheden, der inspirerer mig.”, fortæller Tobias Rahim.

Debutsinglen “Luk Mig Op” tager udgangspunkt i Tobias’ samfundssyn, men er også centreret omkring en konkret oplevelse med politiet, som uretmæssigt forhørte ham.

Solgte hjemmebrændte CD’er i skolegården
Allerede fra barnsben var musikken en stor del af Tobias’ liv, og i skolegården solgte han CD’er med hans rim på. Sidenhen er talentet kun vokset, og soloprojektet vil tage udgangspunkt i hans baggrund og livserfaring, imens det vil være drevet af hans kærlighed for kunsten i musikken og budskabet i lyrikken.

Med et udtryk som både vil være urbant og ærligt, vil lyden være autentisk og teksterne bunde i virkeligheden. I samarbejde med vennerne Frederik Carstens og Emil Falk, har Tobias nu produceret de sange, som han har båret på i længere tid.

Tobias Rahim kan opleves live for første gang til marts, hvor han agerer support på Thøger Dixgaards danmarksturné.

Se videoen til “Luk Mig Op” her, som desuden både er instrueret og klippet af Tobias selv.

Del.

Kommentarer er slået fra.