Uge 9: JOHS

0

Danske JOHS har med debutsinglen “Addicted” bevist, at han er en seriøs medspiller på den danske popscene. I denne uge er han Ugens Lytter.

Det blot 22-årige sangtalent har haft musik inde på livet allerede fra 12-års alderen, da han flyttede fra Danmarks mindste by Vroue til Skive, der for mange er kendt som musikkens by, taget de mange store talenter fra byen i betragtning. I skolen blev musik øjeblikkeligt valgt som valgfag, og igennem 10 år var JOHS en del af bandet METTRO, som udgav en EP samt et par singler, med hjælp fra Nephew-produceren Carsten Heller.

Samtidig arbejdede JOHS på hans egne sange, imens han også skrev sange med og til andre. Det skulle senere vise sig at være en rigtig god idé. For et par år siden hørte DJ’en Alexander Brown nemlig et af numrene, og fik JOHS med ind over på et par hitsingler.

I den senere tid har flowet af nye numre været stort, og førstesinglen “Addicted” står som skartskuddet til karrieren. Musikken kan beskrives som træfsikker urban-pop, med et imponerende moderne twist. Om førstesinglen fortæller JOHS:

Addicted er en moderne kærlighedsfortælling som omhandler det at savne noget. Det at være afhængig. Vi søger alle en tilfredsstillelse, et fix, gennem kærlighed og kontakt, men vi kan hurtigt gå hen og glemme os selv. Den glemsel bliver til smerte i takt med at afhængigheden til modparten vokser. Hvis denne afhængigheden ikke gengældes, bliver vi opslugt af uvidenhed og frustration. Det er denne følelse af afhængighed til trods for smerten, som skildres i sangen.“.

Se og hør debutsinglen herunder.

Del.

Kommentarer er slået fra.