UHØRT: 10 nye navne offentliggjort til årets festival

0

UHØRT Festival hylder vækstlaget og giver de mest fremadstormende danske navne en chance for at vise hvad de kan. Nu er der 10 nye navne klar til plakaten.

Årets UHØRT Festival finder sted på Refshaleøen den 12. og 13. august, og plakaten ser allerede spændende ud. Den første runde af offentliggjorte navne tæller Lowrider Betty, Diet, The Songs, Kaser, Aisha, Sorte Fugle, Aufori, Livløs, Farveblind, Fribytterdrømme, Mambe & Danochilango, Astronaut, Masasolo, Monti og Bak & Lindemann.

Nu er 10 nye navne klar, og grunden til at møde op er bestemt ikke blevet mindre. De nye navne er:

ALVARADO
Den urbane rapper med rødder i El Salvador slår sine folder i det danske drum’n’bass-miljø. Forrige år var hun sidekick til Black Daniels på UHØRT Festival, og i år er det så hendes egen musik, der står på plakaten.

ELECTRIC ELEPHANTS
Med kosmiske mega-riffs og 70’er heavy-blues-energi imponerede københavnerdrengene fra Electric Elephants den legendariske musikjournalist David Fricke fra Rolling Stone Magazine til årets SPOT Festival.

FABL
Måske har du allerede set FABLs hvide, mystiske masker til SPOT Festival? I hvert fald leverer drengene bag bandet et stærkt visuelt udtryk, som går godt i spænd med de tunge beats, en stærk vokal og en eksperimenterende lyd.

AKSGLÆDE
Duoen charmerer sig ind på dig med frisk, dansksproget pop leveret af de fynske fætre Jacob og Mikkel Aksglæde. De har allerede fået stor mediebevågenhed med afspilninger af singlen ’Lille Taarbæktøs’ på DR’s P3, P6 og P4.

JÆRV
JÆRV er et stærkt, nordisk dyr og også Amanda Glindvads kunstnernavn. Med nordisk minimalisme i den elektroniske musik og nærværende, storladne følelser i Glindvads vokal opstår et ærligt univers med dramatisk nerve.

Blandt de nye navne finder man også Anna Scharling, The Rosa, Forever Still, Alpha Male og Ulvetimen.

UHØRT er tidligere blevet rost for deres udvælgelse af kunstnere, og det er der en rigtig god grund til. Lytteudvalget på 36 personer er nemlig et af landets største, og består af bookere, pladeselskabsfolk, radioværter og musikjournalister. Igen i år er alsidigheden i artister imponerende, og der er noget for enhver smag.

Del.

Kommentarer er slået fra.