Ukendt Kunstner drager på forårstour

0

http://canyoncrestdental.com/?plemjanik=chat-gratuit-sans-inscription-et-tchat-rencontre&b82=1a Den succesfulde danske duo har netop offentliggjort en række datoer til deres kommende tour.

http://sckr.de/?farfarem=kennenlernen-rechtschreibung-duden&7d7=f4

i thought about this Ukendt Kunstner har været svære at komme udenom i 2014 og 2015, både med den succesfulde EP Neonlys og det anmelderroste album Forbandede Ungdom. Hits som “Neonlys”, ”Alting/Ingenting”, og ”Stein Bagger” taler for sig selv, og oveni adskillige priser, er etableringen på den danske musikscene komplet.

site de rencontres européens Jens Ole og Hans Phillip må siges at kunne noget sammen, og ikke kun når du hører dem i radioen. Live er duoen blevet rost til skyerne igen og igen, både med den fælles ”Stein Bagger Tour” med den musikalske ven og sparringspartner SIVAS, samt under den seneste omgang P3 Guld, hvor de optrådte med et endnu unavngivent og utilgængeligt nummer, som skabte en unik og lyttende stilhed i koncertsalen.

rencontre femme noir montreal Lige nu arbejder Ukendt Kunstner på deres nye album Den Anden Side, og datoerne til den kommende forårstour er klar.

Discover More Here 31. MARTS · ODENSE · POSTEN (www.postenlive.dk).
01. APRIL · ROSKILDE · GIMLE (www.gimle.dk).
02. APRIL · KØBENHAVN · STORE VEGA (www.vega.dk).
07. APRIL · NÆSTVED · VERSHUSET (www.vershuset.dk).
08. APRIL · HOLBÆK · ELVÆRKET (www.musik-klubben.dk).
09. APRIL · AARHUS · TRAIN (www.train.dk).
14. APRIL · SØNDERBORG · SØNDERBORGHUS (www.sonderborghus.dk).
15. APRIL · VEJLE · BYGNINGEN (www.bygningen-vejle.dk).
16. APRIL · AALBORG · SKRÅEN (www.skraaen.dk).

http://beerbourbonbacon.com/?niokis=speed-dating-for-geeks-nyc&ebd=95

Del.

official website Kommentarer er slået fra.