Ukendt Kunstner ‘Neonlys’

0

Bag projektet Ukendt Kunstner finder man rapperen Hans Philip og produceren Jens McCoy, og debutalbummet Neonlys beviser netop hvorfor duoen er et projekt.

Drengene har aldrig været bange for at skille sig ud, og prøve nogle ting af. Musikken indeholder både melankolsk rap og poppede elementer i en rød tråd af professionelle produktioner og lyrisk kreativitet og dybde fra Hans.

Man fornemmer et rigtig godt samarbejde mellem Hans og Jens, og de komplementerer hinanden helt perfekt.

Allerede fra det første nummer “Profetien” bliver man fanget og forberedt på en plade, som både indeholder dybe og følelsesmæssige numre, samt dem som vil få duoen til at skinne fra scenekanten. Her er titelnummeret “Neonlys” et glimrende eksempel, hvor vi finder Hans Philip i sit es, helt uden at træde ved siden af.

Med fokus på gode og ørehængende melodier, kommer man let igennem pladen, og flere af numrene får bestemt mange afspilninger fremover. Igen må der gives credit til Hans, som foruden et skarpt flow, besidder en fantastisk evne til at sammensætte tekster og få personlige oplevelser og holdninger ud på samme tid. Selv med et par velvalgte citater fra kunstnere som Nik & Jay, Niklas og sågar selveste Peter Belli, formår han at skinne igennem med sin egen stil.

Numre som “Guld & Diamanter” og “Langt Væk” er bestemt højdepunkter på albummet, og kvaliteten er i top hele vejen igennem, især takket være Jens McCoys åbenlyse talent som producer.

Ukendt Kunstner er et spændende projekt, og Neonlys kunne godt blive starten på noget stort for drengene. De er kreative, nytænkende og ikke bange for at spille spillet uden regler. Det er et modigt udgangspunkt, som udføres med bravour.

Download Neonlys lige her.

Del.

Kommentarer er slået fra.