Ukendt Kunstner viser de kendte kunstnere hvordan det skal gøres!

0

site pour rencontrer du monde Den nye københavner-duo Ukendt Kunstner, har på fantomtid fået stor opmærksomhed med førstesinglen “København” – og med god grund. Videoen blev lagt op i går aftes, og nærmer sig allerede 10.000 views på YouTube.

http://zspskorcz.pl/pictose/eseit/5515

http://penandbell.com/?flmiset=speed-dating-stigma&953=6f Og vi kan ligeså godt komme til sagen: De gør det vanvittigt godt!

site de rencontre 20 25 ans Duoen består af producer Jens Ole McCoy og rapper Hans Philip, og sammen viser de, hvorfor undergrunden snildt kan måle sig med de mere etablerede kunstnere. På “København” har de Murro med, som overlegent tager sig af omkvædet, og som en helhed, er nummeret utrolig lækkert og ligetil.

http://anchorot.com/?marmetr=rencontre-homme-orange&67c=39 Det er svært at sige noget dårligt om musikken, for den fungerer bare. Punktum.

http://irinakirilenko.com/?deribaska=bin%C3%A4re-optionen-signale&ec8=27 Danmark har helt sikkert brug for den her slags musik, og til sommer er Ukendt Kunstner klar med debut-EP’en “Hælervarer”. Med “København” som første udspil, kan man vist ikke andet end glæde sig.

get link Fang Ukendt Kunstner på Facebook.

http://www.capacuras.com/?rtyt=faire-une-bonne-description-de-soi-sur-un-site-de-rencontre&033=79 Se og hør desuden “København” her.

Del.

source url Kommentarer er slået fra.