Upoleret dansk stemning fra Suns Of Satan

0

http://hongrie-gourmande.com/frensis/4056 Omend navnet er en smule hidsigt, så får man serveret et blødt og smukt lydbillede fra aarhusianske Suns Of Satan.

como conocer a chicas en facebook

http://crockeryindia.org/?viloperty=msn-rencontres-fr&e9d=d8 Duoen består af ægteparret Kristine Bjørg Markussen og Jeppe Søndergård Knudsen, som sammen producerer musikken. Foruden en smuk og simpel instrumentering, fører Bjørg godt an med hendes sødmefulde vokal, som skinner i det danske tekstunivers.

site de rencontres hommes Netop de danske tekster får musikken til at tale til én, på en måde man ikke havde forventet. Parret kan bestemt noget sammen – og det vokser på én.

http://antonpavlenko.com/?evioter=list-of-best-dating-sites-in-india&bb2=c4 Debutalbummet Sidespring udgives d. 3. juni på Father Figure Records, og Lytter.dk har fået æren af at præsentere duoens nye video til nummeret “Luftbåren”.

original site Videoen summer af selve essensen i musikken, og fremstår både simpel og en smule uhyggelig. Det er en smuk ting at se hvordan Bjørgs vokal ganske forsigtigt kan folde sig ud, og virke storslået på en minimalistisk måde.

site rencontre sans inscription suisse Projektet er specielt, kantet og tusind andre ting, men bestemt også en lytter værd.

Følg Suns Of Satan på Facebook og nyd videoen herunder:

pop over to this site

Discover More Here

Del.

Kommentarer er slået fra.