Velvet Volume leverer energisk og flammende ungdom på singlen “Fire”

0

http://www.lahdentaiteilijaseura.fi/?siftifkar=%C3%A4r-bin%C3%A4ra-optioner-lagligt&cf9=76 Den aarhusianske søskende-trio Velvet Volume er klar med singlen “Fire” fra det roste debutalbum Look Look Look.

خيار ثنائي مقابل العملات الأجنبية Imens genrer som hip og elektronisk musik får meget opmærksomhed i disse tider, så lever rocken stadig i bedste velgående – det beviser Velvet Volume. Trods en kort levetid, har deres både energiske og kompromisløse lyd allerede vundet indpas i både Danmark og udlandet.

follow site Ligesom trioen selv, indkapsler den nye single “Fire” en flammende ungdom i sammenbidte – men aldrig entydige – udladninger.

rencontre ado cool on web Om nummeret fortæller bandet:

geschichte kennenlernen hochzeit’Fire’ leger med energiniveauer og med følelsesspektret, så det veksler mellem at være enormt brutalt til at være virkelig skrøbeligt. Og det understøtter tankerne bag nummeret som helhed: Det tager udgangspunkt i følelser som frustration og rastløshed og handler om at finde sig selv i en ny tilværelse, som synes uoverskuelig og derfor kulminerer i kaos og forvirring,” fortæller bandet og konstaterer:

como ligar con un chico japones 
”Det er virkelig sjovt og halv-udfordrende at fremføre live.

iqoption welcome bonus Videoen til “Fire” komplementerer nummeret perfekt med en række rå optagelser af pigerne på scenen, som nærmest skaber en nostalgisk 90’er vibe.

http://sumarplant.ro/franciye/1542 Velvet Volume har allerede været forbi P6 BEAT Rocker Koncerthuset, Kronprinsparrets Kulturpris, Northside Festival og et hav af spillesteder. 2018 bliver ingen undtagelse og byder bl.a. på flere internationale festivaler såsom Eurosonic d. 17. januar og JA JA JA Festival d. 26. januar, samt Paaspop i Holland til marts.

follow link Hør og se “Fire” herover.

Del.