Velvet Volume leverer energisk og flammende ungdom på singlen “Fire”

0

Den aarhusianske søskende-trio Velvet Volume er klar med singlen “Fire” fra det roste debutalbum Look Look Look.

Imens genrer som hip og elektronisk musik får meget opmærksomhed i disse tider, så lever rocken stadig i bedste velgående – det beviser Velvet Volume. Trods en kort levetid, har deres både energiske og kompromisløse lyd allerede vundet indpas i både Danmark og udlandet.

Ligesom trioen selv, indkapsler den nye single “Fire” en flammende ungdom i sammenbidte – men aldrig entydige – udladninger.

Om nummeret fortæller bandet:

’Fire’ leger med energiniveauer og med følelsesspektret, så det veksler mellem at være enormt brutalt til at være virkelig skrøbeligt. Og det understøtter tankerne bag nummeret som helhed: Det tager udgangspunkt i følelser som frustration og rastløshed og handler om at finde sig selv i en ny tilværelse, som synes uoverskuelig og derfor kulminerer i kaos og forvirring,” fortæller bandet og konstaterer:


”Det er virkelig sjovt og halv-udfordrende at fremføre live.

Videoen til “Fire” komplementerer nummeret perfekt med en række rå optagelser af pigerne på scenen, som nærmest skaber en nostalgisk 90’er vibe.

Velvet Volume har allerede været forbi P6 BEAT Rocker Koncerthuset, Kronprinsparrets Kulturpris, Northside Festival og et hav af spillesteder. 2018 bliver ingen undtagelse og byder bl.a. på flere internationale festivaler såsom Eurosonic d. 17. januar og JA JA JA Festival d. 26. januar, samt Paaspop i Holland til marts.

Hør og se “Fire” herover.

Del.

Kommentarer er slået fra.