Video med Kidd og Medina ude i morgen!

0

Efter Nicholas’ tilsyneladende opsigelse som “Kidd”, skulle i morgen mandag d. 16. januar alligevel være dagen, hvor vi ser ham i en ny video sammen med Danmarks pop-pige Medina.

.. i hvert fald ifølge Cheff-medlem og fotograf Jamel Sundoo, der for nyligt opdaterede sin Twitter-profil med nyheden.

jamel

Da Kidd for en uge siden besøgte Clement Søndag, afslørede han at “Kidd” blot var en rolle, og at vi kunne forvente mere seriøs musik fremover fra Nicholas. Alligevel har “Kidd” stadig planlagte koncerter, som han eftersigende vil gennemføre. Ifølge hans booker Anton Voss, kan vi forvente nye ting:

Han kommer til at spille mange nye numre, ved jeg, og han kommer også til at spille festivaler til sommer.

Der har selvfølgelig også været tvivl om, hvorvidt den danske rapper vil fortsætte som Kidd eller som Nicholas Westwood Kidd – et spørgsmål, som Nicholas eftersigende ikke helt selv er klar over endnu:

Det ved jeg heller ikke, det tror jeg ikke, han helt har fundet ud af endnu.” – udtaler Anton Voss.

Uanset hvad, har vi ikke hørt det sidste til Nørrebro-rapperen, og videoen med Medina er en realitet. Tilbage i december tilbød Kidd via Twitter folk at komme med til optagelserne, så længe de havde sort tøj på:

Vil du gerne være med i den nye medina / kidd video! Så kom i sort tøj 19:30, til los på guldbergsgade! Håber på at se jer allesammen !

Han lagde desuden samme aften et billede op fra videoseancen:

kiddmedina

Det bliver et remix af Medinas sang “Synd For Dig”, og selve nummeret har allerede listet sig op på YouTube et par gange, for så at blive fjernet igen hurtigt efter.

I morgen skulle vi dog kunne få lov til at se lyd og video sammen, og kan man andet end glæde sig?

Del.

Skriv en kommentar