Videopremiere: Where Did Nora Go – Passing Through

0

I 2014 udgav Where Did Nora Go det anmelderroste album Shimmer, og nu har åbningsnummeret “Passing Through” fået en flot atmosfærisk musikvideo, som vi nu kan præsentere en premiere på.

Bag soloprojektet Where Did Nora Go finder man sanger, cellist og komponist Astrid Nora, og hendes kombination af pop/folk/klassisk og electronica, har givet genlyd både i Danmark og udlandet. Astrid skaber stemning med hendes musik, og der er altid følelser og tanker bag sangene.

Nummeret “Passing Through” er ingen undtagelse, og Astrid Nora fortæller:

Sangen åbner med “There’s nothing wrong”. Dette skal ikke forstås bodstaveligt. Jeg synes at der i vores land og verden det sidste lange stykke tid er og har været rigtig meget rigtig galt. Men sangen er skrevet fra en anden vinkel; da jeg skrev pladen og dette nummer var jeg meget konfronteret med bølger og begivenheder der berørte livet og døden. Sangen er skrevet fra et meta perspektiv om denne evige cyklus – og i det store store billede tror jeg grundlæggende på at alt har en funktion og kan lære os en masse og bringe os nye steder hen på vores rejse. Og set i det perspektiv er alting helt som det skal være.“.

Det er ofte svært at sætte ord på de tanker, som Where Did Nora Go sætter igang. Den nye musikvideo har noget sørgmodigt over sig, men er samtidig også opløftende. Det er denne kontrast som Astrid mestrer smukt.

Astrid blev sidste år mor til to små piger, så der har ikke været meget tid til at spille live. Hun er dog i fuld gang med hendes næste album, og har her i foråret desuden spillet support for Saybia på deres koncerter i Holland samt varmet op for Matt Corby på Store Vega.

Del.

Kommentarer er slået fra.