Vild $mith – “Vild Idag Syg Imorgen”

0

site de rencontre belge avis Danmarks nye raptrio Vild $mith er klar med deres første officielle udspil i form af musikvideoen til nummeret “Vild Idag Syg Imorgen”.

site de rencontre hype

binary options trading signals with franco

http://mariondentalgroup.com/?myur=site-de-rencontre-entre-emo&5fa=d7 Vild $mith er blandt de 8 sidste finalister i dette års KarriereKanonen, og i den forbindelse lukker de Live Camp scenen ned på SmukFest på tirsdag kl. 23.00.

donde conocer gente en mallorca De tre medlemmer Vild Ting, Vild Son & HvidMayn har haft travlt det sidste halve års tid, med koncerter på både Spot Festival og til Distortion og Vang Pier Beach Party. Drengenes lyd er i den grad ørehængende, og med høj energi og flabede tekster, er musikken fantastisk velfungerende på en scene.

https://infotuc.es/esminec/4660 Nu er tiden kommet til deres første musikvideo, og det er blevet til nummeret “Vild Idag Syg Imorgen”, som kort sagt illustrerer en aften fyldt med fortrydelser, tvivlsom opførsel og moderen over alle omgang tømmermænd.

mann schlägt treffen vor Man bør bestemt holde øje med Vild $mith, som i øjeblikket er i fuld gang med at færdiggøre debutalbummet.

Del.

avis sur le site de rencontre je contacte Kommentarer er slået fra.