Vokadin bringer 90’er-lyden tilbage

0

http://www.austincountyems.com/piknik/7140 Danske Vokadin blev dannet tilbage i 2010, og siden har gruppen opnået en masse positiv respons for deres energiske rock/punk-lyd.

sites de rencontres pour 50 ans et plus

rencontre femme celibataire uzes Gruppen debuterede i 2011 med en selvbetitlet EP, og blev især rost for at bringe en ellers glemt lyd fra 90’erne tilbage. I 2013 udgav det 5-mand store band så deres første officielle fuldlængde album http://adetacher.com/misroe/jisdr/4935 My Fix Before Yours, og høstede bl.a. en del ros fra udlandet.

follow link Det er hårdtslående rock/punk/grunge når det er bedst, og drengene mestrer den klassiske lad-os-smadre-det-hele lyd. Den fede attitude gør musikken autentisk, og det er umuligt ikke at blive revet med af stemningen.

follow Et af bandets helt store forcer er, at de kontrollerer det støjende lydbillede, så det ikke ender i en usammenhængende bunke larm. Musikken har både melodiske egenskaber og ørehængende riffs.

go D. 6.april drager Vokadin på en halvanden måned lang turné rundt i Asien, hvor de skal spille ca. 20 koncerter i bl.a. Cebu City, Manilla og en del andre mindre byer.

ryan reynolds dating history Se og hør titelnummeret “My Fix Before Yours” fra debutpladen af samme navn herunder.

go site

Del.