Wake Me For Coffee leverer charmerende og spøjs electro-pop

0

find out here .. og så endda på en mega sej måde! Bag solo-projektet Wake Me For Coffee finder vi Thorbjørn Nyander Poulsen, og hans univers af electro-poppede toner, har både charme, selvtillid og lækkert hår.

http://anchorot.com/?marmetr=min-k%D0%93%C2%A6reste-flirter-med-andre-m%D0%93%C2%A6nd&5b1=6c

over here En cykeltur afsted mod en lang dags læsning, med en enkelt pære i rygsækken som frokost, endte med at blive til sangen “Baby Burrito”. Musikken bliver bl.a. lavet ud af hjemmelavede effekter og instrumenter, konstrueret ud af ting som gammelt HiFi-udstyr og Nintendo Game Boys.

12 year old online dating site Hvordan den sammensætning kan gå hen og blive vellykket, kan kun Thorbjørn stå til ansvar for – hvilken han heldigvis også gør. For musikken virker ikke alene professionel, den tilegner sig også et potentiale, som absolut hører hjemme på den danske musikscene.

http://www.hotdogsuitlaatservice.nl/zybnapasta/1369 Wake Me For Coffee har spillet koncerter i både København, Odense og Århus, og blev i 2011 udtaget til P3’s KarriereKanonen. Musikken er både skarp, rytmisk og unik, og kombinationen af de elektroniske og poppede toner, resulterer i en både speciel og ørehængende lyd.

http://coredumping.com/malyk/8047 Titlen på det kommende debutalbum, “The Mulder Ties”, er inspireret af de farverige og forskelligartede slips, som blev båret af FBI-agenten Fox Mulder i Science Fiction-serien X-Files.

agence rencontre bulgare Kan man andet end elske den grund?

http://sebastiancorreal.com/?molekyla=online-dating-picture-ideas&e59=59 Find Wake Me For Coffee på Facebook.

online local dating free Hør nummeret “Baby Burrito” her.

Del.

website here Kommentarer er slået fra.