Wake Me For Coffee leverer charmerende og spøjs electro-pop

0

.. og så endda på en mega sej måde! Bag solo-projektet Wake Me For Coffee finder vi Thorbjørn Nyander Poulsen, og hans univers af electro-poppede toner, har både charme, selvtillid og lækkert hår.

En cykeltur afsted mod en lang dags læsning, med en enkelt pære i rygsækken som frokost, endte med at blive til sangen “Baby Burrito”. Musikken bliver bl.a. lavet ud af hjemmelavede effekter og instrumenter, konstrueret ud af ting som gammelt HiFi-udstyr og Nintendo Game Boys.

Hvordan den sammensætning kan gå hen og blive vellykket, kan kun Thorbjørn stå til ansvar for – hvilken han heldigvis også gør. For musikken virker ikke alene professionel, den tilegner sig også et potentiale, som absolut hører hjemme på den danske musikscene.

Wake Me For Coffee har spillet koncerter i både København, Odense og Århus, og blev i 2011 udtaget til P3’s KarriereKanonen. Musikken er både skarp, rytmisk og unik, og kombinationen af de elektroniske og poppede toner, resulterer i en både speciel og ørehængende lyd.

Titlen på det kommende debutalbum, “The Mulder Ties”, er inspireret af de farverige og forskelligartede slips, som blev båret af FBI-agenten Fox Mulder i Science Fiction-serien X-Files.

Kan man andet end elske den grund?

Find Wake Me For Coffee på Facebook.

Hør nummeret “Baby Burrito” her.

Del.

Kommentarer er slået fra.