Where Did Nora Go imponerer med smuk og poetisk musik

0

site de rencontre gratuite afrique Bag ved soloprojektet Where Did Nora Go finder vi Astrid Nora, og hun har netop udgivet sin debut-EP “Away, Away, Away”, som besidder noget helt specielt.

http://feelgoodbiochem.com/?milforw=rencontres-export-92&c35=71

page Musikken har nemlig en imponerende gennemslagskraft, og fremstår på en utrolig smuk og poetisk måde. Det adskiller sig fra det meste på den danske musikscene, og den dystre og lidt mystiske stemning, gør musikken utrolig fascinerende at lytte til.

Learn More Astrid Nora besidder desuden en helt igennem fantastisk og autentisk vokal, som klinger perfekt med de både blide og aggressive toner fra den gennemgående cello.

official source Teksterne er lige som projektets navn inspireret af figuren Nora fra Henrik Ibsens banebrydende skuespil ‘Et Dukkehjem’ fra 1879, som satte kvindefrigørelse på den kunstneriske dagsorden.

go to the website Budskabet og tankerne skinner tydeligt igennem, og det er dejligt at fornemme historien bag musikken.

a la recherche d'une femme chef Den 4-numre lange EP “Away, Away, Away” er en smagsprøve på debutalbummet, som udkommer til oktober. Where Did Nora Go er en dejlig tilføjelse til det danske vækstlag, og selvfølgelig til Lytter.dk.

http://devrimcicephe.org/vistawkoe/2860 Lyt til nummeret “Sister Of The Dark / Walk In The Light” fra EP’en herunder, og find Where Did Nora Go på Facebook.

https://www.gostatewide.net/marderos/3406

Del.