Young Bong – Den Anden Vej

0

Den fremadstormende treenighed Lil Label, selskabet bag Emil Stabil, er nu klar med deres nye skud på stammen: Young Bong.

Som Emil Stabils faste højre hånd på scenen, har Young Bong været med på hele rejsen fra en kælder i Aarhus til landets største scener på bl.a. Smukfest og til Grøn Koncert. Drengene ved uden tvivl hvad der virker, og Young Bong er lige nu aktuel med hans første officielle single “Den Anden Vej”, som præsenterer noget helt nyt til dansk hiphop.

”Den Anden Vej” er en dyster selvrefleksion der lukker op for Young Bongs surrealistiske, drømmende og poetiske univers. Bag produktionen finder man Orbit Crew (Carl Barsk og Mathias Lion), og lyden må i den grad siges at være spændende. Young Bongs brutale punkstemme går godt i spænd med den hårdtslående produktion, og jeg lagde personligt ud med at høre nummeret 5 gange i træk. Hooket er dybt vanedannende.

Den Rasmus Rørbæk-instruerede musikvideo til “Den Anden Vej” er ude nu, og det skal blive spændende at følge med i Lil Labels fremtidige projekter. De lader til, at have fat i den lange ende.

Del.

Kommentarer er slået fra.