Betingelser og GDPR

 

Lytter ApS

CVR: 44631865

Beatevej 14

2500 Valby

53 70 60 33 

 

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og inklusiv leveringsomkostninger.

 

Lytter tager imod online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, ApplePay og Gpay. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. 

 

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes. Varen afsendes typisk samme dag som ordren placeres eller dagen efter.  

 

Lytter benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker. 

 

Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail eller sms. 

Vi leverer til privatadresser i Danmark - dog ikke Færøerne og Grønland. 

Alle varer leveres med DAO og PostNord. 

Persondatapolitik 

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af os. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. 

 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til kontakt@lytter.dk eller ringe på 53706033, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

 

 • Vi testede mange løsninger

  Det var ikke nemt at finde en løsning, der var god nok. Så vi måtte til Asien og lede videre.

  Da vi endelig fandt en teknologi, som med nogle ændringer og tilpasninger virkede perfekt, var vi lykkelige. Vi får fantastiske historier fra vores kunder, som igen kan deltage i samtaler alle steder. Kvaliteten er i top!

 • Samarbejde med Auditory

  Vores samarbejdspartner har mange års erfaring i lydinnovation, og er et af de førende firmaer indenfor produkter til LiveTV-produktion. Vi er så glade for dem, og de leverer en fantastisk service til en fornuftig pris. Fabrikken ligger i Shenzhen, de er fremragende partnere, og produktet er nu CE-godkendt med alle de nødvendige certifikater i EU.

 • Min hørelse er næsten tilbage

  Jeg selv har næsten fået hele min hørelse tilbage, efter at jeg er blevet rask. Nu glæder jeg mig over, at så mange kan nyde godt af, at vi fandt den bedste løsning! De bliver nu masseproduceret, og vi kan derfor sælge dem markant billigere, end den første version, som jeg brugte. Bliv ved med at skrive til os om jeres gode oplevelser. Det er en fornøjelse at læse!