Om Lytter

Om Lytter


Prisvenlig innovation.

Lytter blev grundlagt af mig, Henrik Vindfeldt, som, efter at have mistet hørelsen, stod over for udfordringer med at finde et høreapparat. Lyden var simpelthen ikke god nok til, at jeg kunne føre en samtale på mere end få ord. Selv med de bedste og dyreste høreapparater kunne jeg ikke høre nok, og specielt ikke hvis der bare var den mindste smule snakken eller støj i baggrunden. Det er ikke en sjov situation at være i, men det kender du nok alt til. Justeringer var for besværlige, lydkvaliteten var for dårlig, og prisen var skyhøj! Jeg mødte flere og flere, som havde det samme problem; endda også i min egen familie. 

Efter at have søgt og afprøvet a-z uden held, begyndte jeg at lede efter alternativer, der kunne levere den nødvendige lydkvalitet. Både en hørelæge og en ingeniør kom ind over for at finde den teknologi, der kunne løse problemet; vi skulle helt til Shenzhen for at finde den.

Vi forstår, at høreapparater ikke kun handler om teknologi; de handler også om at forbinde med verden omkring os. Det skal være nemt, og det skal fungere i alle situationer. Som videoproducent og deltager i en række TV- og radioproduktioner fandt jeg inspiration i den verden, som jeg kendte ud og ind. I et radiostudie har alle høretelefoner på, og alle har en mikrofon - lyden er perfekt, selv når man hvisker ind i mikrofonerne. Men man kan ikke slæbe rundt på et radiostudie. 

En helt ny teknologi til trådløse interviews ledte os på sporet af en serie af produkter; en god sammenhæng mellem pris, funktionalitet, nem betjening og kvalitet skulle dog vise sig, at være svær at finde. Men på den anden side af kloden lykkedes det! 

I samarbejde med vores partner, Auditory, har vi nu et produkt, der langt overgår det, som vi først søgte; og det til en meget lavere pris end traditionelle høreapparater. Markant billigere end den første løsning, jeg brugte til mit eget høretab. Auditory har mange års erfaring med lydteknologi til professionelle, og kvaliteten af produktet er fremragende. Vi har virkelig skabt en løsning her, som kan gøre en kæmpe forskel, og vi ser en lys fremtid for at udbrede teknologien. 

Kvalitetslyd: Vores produkter leverer ikke kun på prisen, men også på lydkvalitet. Den innovative tilgang giver dig en forbedret lydoplevelse, der overgår konventionelle høreapparater med flere længder. Faktisk kan datamængden ikke engang sammenlignes, fordi vores lyd er skabt til studiokvalitet. Det er en helt ny tilgang. 

Overkommelig pris: Vi mener, at alle fortjener adgang til klar og forbedret lyd uden at blive ruineret. Derfor tilbyder vi vores avancerede lydteknologi til en brøkdel af prisen sammenlignet med traditionelle høreapparater. Vi vil simpelthen ændre et marked, der har haft for høje priser alt for længe. 

Lytter blev grundlagt ud fra en personlig oplevelse med høretab, og vi forstår udfordringerne. Jeg sad selv til middagsselskabet, hvor vittigheder og samtaler fløj lige hen over hovedet på mig. Det var ikke sjovt!

Vores engagement i at gøre lydteknologi tilgængelig for alle afspejles i vores priser. Lytter NearStream er tilgængelig for kun 1465 kr, hvilket er betydeligt lavere end prisen på traditionelle høreapparater. En lignende løsning med traditionelle høreapparater kan ikke købes til 10 gange den pris, som Lytter koster. Og selv til den høje pris er lydkvaliteten markant ringere.

Gå ikke glip af chancen for at opleve lyd på en helt ny måde med Lytter. Det er virkelig en oplevelse; som at stå i et radiostudie, hvor alle taler ind i en mikrofon.

Tak fordi du valgte Lytter. Vi glæder os til at høre om dine oplevelser!

 • Vi testede mange løsninger

  Det var ikke nemt at finde en løsning, der var god nok. Så vi måtte til Asien og lede videre.

  Da vi endelig fandt en teknologi, som med nogle ændringer og tilpasninger virkede perfekt, var vi lykkelige. Vi får fantastiske historier fra vores kunder, som igen kan deltage i samtaler alle steder. Kvaliteten er i top!

 • Samarbejde med Auditory

  Vores samarbejdspartner har mange års erfaring i lydinnovation, og er et af de førende firmaer indenfor produkter til LiveTV-produktion. Vi er så glade for dem, og de leverer en fantastisk service til en fornuftig pris. Fabrikken ligger i Shenzhen, de er fremragende partnere, og produktet er nu CE-godkendt med alle de nødvendige certifikater i EU.

 • Min hørelse er næsten tilbage

  Jeg selv har næsten fået hele min hørelse tilbage, efter at jeg er blevet rask. Nu glæder jeg mig over, at så mange kan nyde godt af, at vi fandt den bedste løsning! De bliver nu masseproduceret, og vi kan derfor sælge dem markant billigere, end den første version, som jeg brugte. Bliv ved med at skrive til os om jeres gode oplevelser. Det er en fornøjelse at læse!