Retur- og fortrydelsesret

Retur- og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på vores webshop; også hvis varerne er taget i brug. Du kan derfor trygt teste om Lytter er noget for dig. Så snart vi har modtaget returvaren på vores lager, refunderer vi pengene til det kort, som er brugt ved købet af varen. 

Skriv eller ring til os, hvis du vil benytte din returret. 

Ved fortrydelse skal varen sendes til vores lager:

 

Lytter ApS

CVR: 44631865 

Beatevej 14, 3 th. 

2500 Valby 

Telefon: 53 70 60 33

 

Reklamationsret 

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. 

 

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet. 

 

Reklamationer sendes til vores lager: 

 

Lytter v/ Henrik Vindfeldt

Beatevej 14, 3 th. 

2500 Valby

 • Vi testede mange løsninger

  Det var ikke nemt at finde en løsning, der var god nok. Så vi måtte til Asien og lede videre.

  Da vi endelig fandt en teknologi, som med nogle ændringer og tilpasninger virkede perfekt, var vi lykkelige. Vi får fantastiske historier fra vores kunder, som igen kan deltage i samtaler alle steder. Kvaliteten er i top!

 • Samarbejde med Auditory

  Vores samarbejdspartner har mange års erfaring i lydinnovation, og er et af de førende firmaer indenfor produkter til LiveTV-produktion. Vi er så glade for dem, og de leverer en fantastisk service til en fornuftig pris. Fabrikken ligger i Shenzhen, de er fremragende partnere, og produktet er nu CE-godkendt med alle de nødvendige certifikater i EU.

 • Min hørelse er næsten tilbage

  Jeg selv har næsten fået hele min hørelse tilbage, efter at jeg er blevet rask. Nu glæder jeg mig over, at så mange kan nyde godt af, at vi fandt den bedste løsning! De bliver nu masseproduceret, og vi kan derfor sælge dem markant billigere, end den første version, som jeg brugte. Bliv ved med at skrive til os om jeres gode oplevelser. Det er en fornøjelse at læse!